Att studera på Sundsvalls gymnasium

30 augusti 2013

På Sundsvalls gymnasium finns bra utbildningar och roliga traditioner som tar vara på din framtid och utmanar dina möjligheter. Ta studenten på en stor skola med lång erfarenhet, mångfald och bred kompetens. Med 15 program och 20-tal olika inriktningar har vi Sundsvalls största programutbud. Det innebär att du alltid kan göra rätt val.

Se världen

Ciao, bonjour, hola, hello. Studera på en skola som har många samarbeten i världen. Hos oss kan du dessutom läsa flest språk i Sundsvall.

Få kontakter

Tänk utanför ramarna. Du kommer att studera på en skola som hänger med i samhällets och näringslivets utveckling. Vi har ett collegekoncept och samarbetar med Mittuniversitetet.

Tänk business

Testa din idé. Pröva entreprenörskap på en av Sveriges bästa skolor inom Ung Företagsamhet. Hos oss kan du driva UF-företag på alla program.

Våga satsa

Vi är Sundsvalls enda skola som är godkänd för nationell idrottsutbildning. Studera samtidigt som du elitsatsar inom fotboll, innebandy, basket, brottning eller judo.

30 augusti 2013