Boende Kalmarvägen

21 september 2016

Sedan många år samarbetar vi med ett bostadsföretag, Hedern, där du som elev hos oss kan anmäla intresse att få hyra en 3:a tillsammans med en annan elitidrottskamrat.

Läghenheterna om ca 79m2 är belägna i bosdatdsområdet Granloholm ca 3,5 km väst om centrum. Eleverna har var sitt eget rum men delar vardagsrum, kök, hall och badrum.Tvättstuga i samma hus/närliggande hus,cykelförråd osv.

Som elitidrottselev bor du i ett hus tillsammans med andra människor; alltså barnfamiljer, ensamstående och pensionärer. Här gäller helt vanliga regler för en hyresrätt såsom tyst efter kl 22.00 osv, för allas gemensamma trivsel.

Bostadsområdet ligger naturskönt intill Sticksjön med elljusspåret inpå knuten.
Självklart så är området här också karterat för dig som vill träna själv på ledig tid. Det finns även en idrottshall, hockeyrink, fotboll och beachvolleybollplan alldeles intill. Några hundra meters gångavstånd till välsorterad liten ICA-affär, frisör och några restauranger. Busshållplatsen med avgångar ungefär var 10 minut ligger också lika nära och bussturen tar cirka 5 minuter till skolan.

21 september 2016