Boende

21 september 2016

I samarbete med Sundsvalls gymnasium kan vi på kommunala fastighets bolaget SKIFU nu erbjuda ett elevboende för studerande på NIU (Nationellt godkänd idrottsutbildning) i Sundsvall!

I lugna Haga, norr om centrala Sundsvall, finns ett elevboende med 22 rum. Med goda förbindelser samt motionsspår och fotbollsplan inpå knuten är läg et idealiskt för aktiva personer.

I de cirka 12 m2 stora rummen finns wc och dusch, medan sällskapsytor och kök är gemensamma med övriga hyresgäster. Tvättstuga samt städmaterial finns att tillgå.

Adress Institutsvägen 8, Sundsvall
Rummen 12 m2, inkl. wc och dusch
Hyra 2 500 kronor/månad
Kontrakt Tecknas årsvis (förlängs ej automatiskt)

Vill du veta mer eller göra en intresseanmälan? Kontakta SKIFU:s förvaltare Helene Frank Johnson.
Telefon 060-19 29 47 E-post helene.frank@sundsvall.se

Exteriör