Basket

16 november 2016

Vill du kombinera dina studier med att satsa på en elitidrottsutbildning som basketspelare?

NIU Basket

Elitidrottsutbildningen på Sundsvalls gymnasium ger dig fantastiska möjligheter att utvecklas på ett optimalt sätt inom basketen, den ger dig också större möjligheter att lyckas med fortsatta studier och ditt kommande yrkesliv.

Hos oss kan du kombinera skola och basket på ett bra sätt och du kommer att bli baskettränad av våra bästa coacher. För att nå bästa resultat i idrotten och skola är det helheten som behöver fungera och därför har vi planerat utbildningen så att du har möjlighet att prestera optimalt.
Sundsvalls gymnasium har anställd en stödcoach som hjälper nyinflyttade elever att komma in i verksamheten.

På Sundsvalls gymnasium kan du välja mellan många olika program och inriktningar och alla kan kombineras med NIU-basket.

Vi har en lång tradition av basketutbildning och vi har fostrat många killar och tjejer till elitnivå!

Låter detta som något för dig så tveka inte att söka till NIU basket!

16 november 2016

Instruktörer