Träning

29 maj 2017

På NIU- Simning erbjuder vi träning/teori 3-4 gånger i veckan under skoltid samt kvällsträning tillsammans med Sundsvalls Simsällskap.

Träningen är förlagd till 3 pass/vecka där fokus ligger på dig och dina utvecklingsbehov.

Teori kommer att ingå i specialidrotten både separat från och integrerat i de praktiska passen. Simträningen sker i 50m bassäng maj-oktober och oktober-maj i 25m bassäng.

Du får som NIU-elev vägledning i din satsning av engagerade, licensierade elittränare som hjälper dig att nå dina mål. NIU-träningen ligger på morgonen och schemat är anpassat efter det, oberoende av det program du väljer. Vi vet att du som kommer till oss är driven och motiverad att nå dina mål så för oss är det viktigt att du får utvecklas optimalt både som simmare och individ!

På kvällstid erbjuds du att träna med Sundsvalls Simsällskap och delta i deras ordinarie verksamhet.

Utbildningen innehåller mycket träning och du kommer därmed att behöva lära dig att strukturera upp din vardag. Här krävs alltså att du lär dig att ta eget ansvar och fungera som individ i grupp!