Studie- och yrkesvägledare

27 september 2016

När du har frågor om utbildning, yrkesval och framtidsplaner kan du vända dig till din Studie- och yrkesvägledare.

Av Studie- och yrkesvägledare kan du få information om dina valmöjligheter inom och efter gymnasiet, utbildning på olika nivåer, frågor om högskoleprov, utlandsstudier, om yrken, arbetsmarknad, trender, prognoser och framtidsfrågor.

Här hittar du kontaktuppgifter till din Studie- och yrkesvägledare.

Studie- och yrkesvägledare på Sundsvalls gymnasium arbetar tillsammans med dig för att ta tillvara på dina tankar och idéer kring studier på bästa sätt och hjälper dig att komma vidare i dina valmöjligheter, kanske till behörighet för vidare studier på högskola eller universitet. Eller drömjobbet utomlands.

27 september 2016