Utbud och gemenskap

03 november 2015

Västermalm är en stor anrik skola som ligger ett stenkast från MIttuniversitetet.
Vi är ett stort skolområde och här möts många olika människor och kulturer. Vi har en blandning av studieförberedande program, yrkesprogram och du hittar också särskolan och introduktionsprogrammen hos oss.
Vi är en stor skola men med en liten skolas gemenskap.

Varje program har sin del i skolan. Det skapar en gemenskap mellan elever och lärare. Det är lätt att få nya kompisar och hitta personer som brinner för samma sak som du gör med en stor skolas resurser.

Du hittar gemensamma ytor i skolan som på raster fylls av människor och myller, kanske träffar du nya vänner här eller stöter på gamla vänner?
Du kan köpa fika i vår matsal. I vårt trivsamma och lugna bibliotek kan du få professionell hjälp med informationssökning eller boktips.

Välkommen till en mötesplats för lärande, kunskap och framgång

Vårt mål är att ge dig bästa förutsättningarna för att du ska klara dina mål med din utbildning hos oss. Sista året på din utbildning kommer du få uppleva våra traditioner som Vaganttävlingen, en tävling som pågår under hela året där avgångsklasserna tävlar om vem som ska få gå först ut på trappan.
På själva studentdagen startar vi med en gemensam lunch på Parken för att sedan gå ut på Västermalms torg där familj och vänner väntar.

När du avslutat dina studier hos oss hoppas vi att du kommer att fortsätta utveckla din fulla potential som du har utvecklat under din tid hos oss.

Välkommen till oss; välkommen till framtiden!

03 november 2015