Kunskapscentrum

29 januari 2016

Kunskapscentrum finns i hjärtat av Västermalms skola och välkomnar dig som saknar betyg, har F eller behöver stöd i matte, engelska och svenska. Du kan också komma hit och arbeta med dina läxor i en mysig och avkopplande miljö.

Måndag till torsdag 08.30-16.30

Fredagar 08.30-11.30

Hitta hit:

Du hittar oss i den s.k. ”övre korridoren”, på plan två, i följande salar: 275, 276 samt 289. Ett kännetecken är våra röda dörrar som nästan alltid är öppna!

När kan du komma till Kunskapscentrum?

Du är välkommen på raster, håltimmar eller annan undervisningsfri tid. Många elever hos oss har fasta tider inbokade då de garanterat kan träffa rätt lärare för det ämne de önskar få hjälp med. Hos oss finns utbildade lärare i svenska, engelska och matematik samt resurspersoner som också kan hjälpa dig med olika uppgifter.  I mån av tid kan vi också erbjuda läxhjälp och stöd inför prov även i andra ämnen.

I Kunskapscentrum hjälper vi dig som:

• saknar betyg i svenska, matematik, engelska och historia
  • har fått betyget F eller har F-varning i något/några av ovanstående ämnen
  • behöver mer tid för och hjälp med läxor och andra uppgifter
  • vill arbeta på egen hand i en lugn och trevlig miljö

Vi välkomnar också din mentor att tillsammans med dig besöka oss för att på bästa sätt planera för dina kommande studier på Kunskapscentrum!

Välkommen till oss!

EbbaElin NaimaAnneAnnChristin